Tevreden klanten

Sinds vorig jaar train ik bij Hylke. Ik vind sporten leuk, maar ik heb wel echt iemand nodig die mij helpt met motivatie en focus te houden. Hylke geeft op een positieve manier training, heeft persoonlijke aandacht en door een op maat gemaakte training mij van mijn rugklachten geholpen. Het verschil tussen de eerste training en nu is echt enorm! Door verandering in de trainingen blijft het iedere keer een uitdaging. Ik voel mij sterker en fitter. Op naar nog vele trainingen!

Vroni Huizinga

Hylke Bruinsma is een fijne personal trainer. Hij legt oefeningen duidelijk uit en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en steeds beter wordt in de uitvoering.

Al met al ik zou zeggen: zoek niet verder en ga samen aan de slag met je doelen bij Hylke! Een aanrader.

Sander Bermond

Sinds kort train ik bij én met Hylke Bruinsma. Omdat ik vrij veel buiten aan het steppen ben en niet het gevoel had dat ik er alles uit mij zelf haalde, wilde ik mij sterker maken. Daarbij heeft Hylke een mooi trainingsschema gemaakt. Ik merk duidelijk resultaat.

Tijdens het sporten weet Hylke mij goed te motiveren en op spontane en goede manier het onderste uit de kan te halen! Ik vind het een aanrader om met hem te trainen!

Corrie Zondervan

Elke week weer zet je er een leuke training neer. Elke week is er weer spierpijn. Je motiveert mij op een fanatieke gezellige manier. Ook heb ik een betere houding aan geleerd bij je. Daardoor minder last van mijn rug gekregen. Ik heb hierdoor één van mijn doelen behaald. Elke keer voel ik mij na zijn training sterker en fitter worden. Hier ben ik enorm blij mee! Persoonlijk vind ik dat je ook erg flexibel bent in de tijden waarop je traint. Oftewel goeie ervaring bij Hylke!

Krista Blanksma

Sinds een jaar sport ik nu bij Hylke en sindsdien ben ik op een verantwoorde manier bezig met mijn conditie, ben ik afgevallen, heb ik minder last van fysieke klachten én meer plezier in bewegen. Ook bij voeding denkt Hylke mee: als je even geen inspiratie hebt, heeft hij verschillende alternatieven en tips. Als ik er even doorheen zit, weet Hylke mij toch te motiveren.

Zelfs tot ver in mijn zwangerschap heeft Hylke me actief gehouden met aangepast sporten, waardoor ik vrijwel geen bekkenklachten heb gehad. Na de bevalling pakken we het weer op om weer uit te breiden en de conditie weer optimaal te krijgen.

Irene van dellen

Ik ben bij Hylke gestart met het doel om fitter te worden, een gezondere leefstijl erop na te houden en af te vallen. Bij onze intake klikte het meteen en voelde ik ook bij Hylke de motivatie om samen deze doelen te behalen.

Dankzij zijn betrokkenheid, gedrevenheid en juiste begeleiding, heb ik in 5 maanden tijd mijn eigen doelen overtroffen en ben ik nu alweer bezig met nieuwe doelen te stellen. Hylke is mijn stok achter de deur en dankzij zijn manier van werken kan ik mijn persoonlijke doelen behalen!

Johannes Bonnema

Fijne, pittige trainingen. Jij bent een energieke, optimistische persoonlijkheid en dat is merkbaar in de trainingen. Ik ga 2x in de week met veel plezier naar jouw trainingen. Voel mij fitter, sterker en doordat ik mijn voeding heb aangepast in combinatie met jouw trainingen een betere vetverbranding en veel bewuster met voeding.

Hierdoor kan ik mijn doelstelling steeds weer bijstellen en sta ik versteld van wat mijn lichaam wel kan.

Rieneke de Vries

Hylke is een enthousiaste PT-er, die veel variatie in de training aanbrengt. Hylke houdt rekening met eventuele blessures en is fanatiek, maar geeft ook gezellige trainingen.

Ik voel me fitter en minder last van pijntjes. Ook ben ik bezig om wat kilo’s kwijt te raken. Hylke steunt hierin en geeft tips. Kortom top!

Gerda Woudstra

Als je weet dat sporten gezond is en je fit houdt, dan is vaak fitness een sport die je makkelijker weg kunt plannen in je dagelijkse rooster. Echter ontbreekt vaak de motivatie om naar de sportschool te gaan. Met name de drang om het vol te houden. Nu had ik al goede verhalen gehoord omtrent Hylke en wist dat Hylke personal training gaf. Nadat de sportscholen weer van slot ging, heb ik mij dan ook maar aangemeld bij Hylke. Samen met mijn broer zijn we een duo training gestart van 12 weken bij Hylke. Nou ik kan je vertellen dat stukje motivatie en doorzettingsvermogen hoef je onder Hylke geen zorgen meer te maken. Hylke zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en dat setje extra doet. Naast Hylke zijn enthousiasme, weet hij je goed te vertellen over houding en voeding. Ook blijft Hylke je uitdagen met nieuwe of gevarieerde oefeningen.

Door Hylke zijn gedrevenheid waardoor mijn inzet 100% werd, vlogen de kilo’s eraf en wist ik mooi wat spieren op te bouwen. Met als gevolg dat ik na 12 weken een goede 8 kilo lichter was en mij top fit voelde. Hylke heeft mij dan ook geholpen een weg in te slaan om gemotiveerd naar de sportschool te blijven gaan.


Peter Tijtsma

Toen eenmaal de deuren van de sportscholen weer open stonden was ik vastbesloten vol aan de bak te gaan! In mijn achterhoofd wist ik dat ik het weer rustig moest gaan opbouwen. Ik ken mezelf een beetje en als ik ergens voor ga kan ik mijzelf moeilijk afremmen en ik had absoluut geen zin in blessures. Eigenlijk kwam ik via via bij Hylke. Ik had hem ook al eens op facebook voorbij zien komen. Samen met mijn broertje ben ik een duo trainingstraject van 12 weken gestart. 

Hylke is een bron van energie en heeft een goed luisterend oor. Hij begon bij de basis: houding, manier van ademhalen en de oefeningen gecontroleerd uitvoeren. Al snel boekten wij mooie resultaten, mede doordat wij ook op onze voeding gingen letten. De dumbels werden met de week zwaarder en wij met de week lichter. Aan de hand van meetingen zag ik het vetpercentage zakken en de spiermassa toenemen. Maar ook mijn hele houding veranderde, dit zag ik zelf ook op de foto’s die wij iedere vier weken van onszelf maakten. Ik heb geen blessures gehad, was enorm gemotiveerd en nog steeds! Ik kan nu met alles wat ik heb geleerd verder aan mijzelf werken. Hylke, bedankt voor je inzet.


Reino Tijtsma

Personal training trajecten

1-op-1 personal training

Train jij het liefst op en voor jezelf? Kies dan voor een 1-op-1 training. Ik coach en train jou om je doelen te behalen. Maar dit gaat verder dan training alleen.

Ik coach jou op voeding en beweging, maar ook wanneer je mij nodig hebt, op een willekeurig moment.

Duo training

Wil je niet in je eentje aan jouw doelen werken, maar gezellig samen met jouw partner, vriend, vriendin, collega of familielid? 

Duo trainingen werken erg motiverend omdat je constant getriggerd wordt door je trainingspartner. Wie wil het nu niet, gezellig samen kapot gaan?


Small group

Groepstraining, onder leiding van Hylke met opzwepende muziek tijdens een work-out van zo’n 30 tot 45 minuten.

Aan de hand van een circuit met verschillende oefeningen motiveer ik jou om het maximale uit de training en jezelf te halen. Dus wil je sporten in een groep? Ook dat kan bij Hylke Bruinsma PT!


Over Hylke Bruinsma

Tijdens mijn opleiding sport, gezondheid en management ontwikkelde ik mij tot beweeg- en leefstijladviseur. Daarnaast heb ik jaren op het hoogste niveau gekaatst. Al jaren deel ik mijn ervaring in de sport als personal trainer.

Wil jij ook fitter worden?

Wil je ook fitter worden, afvallen, bewuster leven en lekkerder in je vel zitten? Net als mijn klanten hierboven? Neem gerust, vrijblijvend contact met me op om te kijken of we een match zijn en wat ik voor jou kan betekenen.