Diensten

Lees hier alles over de verschillende trainingsmogelijkheden. 

1-op-1 personal training

Train jij het liefst op en voor jezelf? Kies dan voor een 1-op-1 training. Ik coach en train jou om je doelen te behalen. Maar dit gaat verder dan training alleen. Ik coach jou op voeding en beweging, maar ook wanneer je mij nodig hebt, op een willekeurig moment.

Duo training

Wil je niet in je eentje aan jouw doelen werken, maar gezellig samen met jouw partner, vriend, vriendin, collega of familielid? Duo trainingen werken erg motiverend omdat je constant getriggerd wordt door je trainingspartner. Wie wil het nu niet, gezellig samen kapot gaan?

Small group

Groepstraining, onder leiding van Hylke met opzwepende muziek tijdens een work-out van zo’n 30 tot 45 minuten. Aan de hand van een circuit met verschillende oefeningen motiveer ik jou om het maximale uit de training en jezelf te halen. Dus wil je sporten in een groep? Ook dat kan bij Hylke Bruinsma PT!

Bedrijfsuitje?

Heb jij binnenkort een bedrijfsuitje en willen jullie iets anders doen dan minigolf, een BBQ of pubquiz? Met regelmaat verzorg ik trainingen voor groepen tot ongeveer 30 personen. Wat is er nu leuker dan letterlijk én figuurlijk ’teambuilden’ met jouw collega’s?

Tevreden klanten

Al met al ik zou zeggen: zoek niet verder en ga samen aan de slag met je doelen bij Hylke! Een aanrader.

Sander Bermond

Hylke geeft op een positieve manier training, heeft door een op maat gemaakte training mij van mijn rugklachten geholpen.

Vroni Huizinga

Bij onze intake klikte het meteen en voelde ik ook bij Hylke de motivatie om samen mijn doelen te behalen.

Johannes Bonnema