Ervaring

Tijdens mijn opleiding sport, gezondheid en management ontwikkelde ik mij tot beweeg- en leefstijladviseur. Naast mijn studie heb ik veel praktijkervaring op gedaan als fitnessinstructeur en later als personal trainer bij een aantal grote sportscholen. Ook heb ik jaren op het hoogste niveau gekaatst. In al die jaren heb ik veel gezien, veel geleerd en vooral zelf veel ervaring op gedaan.

Vanuit al mijn ervaringen in de sport, heb ik vooral de positieve dingen meegenomen. Deze ervaringen deel ik al jaren als personal trainer. Sinds 2021 doe ik dit volledig voor mezelf. Inmiddels heb ik een royaal bestand vol tevreden klanten die ik begeleid bij het behalen van doelen op het gebied van sport en gezondheid. Het is mijn passie om met jouw doelen bezig te gaan. Altijd met het oog op fitter worden en lekker in je vel zitten.

Personal training trajecten

1-op-1 personal training

Train jij het liefst op en voor jezelf? Kies dan voor een 1-op-1 training. Ik coach en train jou om je doelen te behalen. Maar dit gaat verder dan training alleen.

Duo training

Wil je niet in je eentje aan jouw doelen werken, maar gezellig samen met jouw partner, vriend, vriendin, collega of familielid?

Small group

Groepstraining, onder leiding van Hylke met opzwepende muziek tijdens een work-out van zo’n 30 tot 45 minuten in de vorm van een circuit.

Laten we eens bellen…

Ik kan me voorstellen dat je twijfelt, er nog een nachtje over wilt slapen of een andere belemmering voelt. Maar even bellen betekent niet direct beginnen. Neem daarom gerust, vrijblijvend contact met me op om te kijken of we een match zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Tevreden klanten

Al met al ik zou zeggen: zoek niet verder en ga samen aan de slag met je doelen bij Hylke! Een aanrader.

Sander Bermond

Hylke geeft op een positieve manier training, heeft door een op maat gemaakte training mij van mijn rugklachten geholpen.

Vroni Huizinga

Bij onze intake klikte het meteen en voelde ik ook bij Hylke de motivatie om samen mijn doelen te behalen.

Johannes Bonnema